Afspraak maken

Ons aanbod

Brillen

Brillen

Geen enkel oog is hetzelfde. Een goede optische bril vraagt daarom om maatwerk. Bij Optiekpunt zorgen we ervoor dat kwaliteitsvolle glazen en een degelijke montuur bij jouw levensstijl passen. We zijn zeer sterk in multifocale glazen en hebben tevens het grootste aanbod brilmonturen in Roeselare. Wil u een optische bril kopen? Kom dan langs in onze winkel of contacteer ons!

Multifocale brillen

Multifocale bril

We geven je persoonlijk advies en nemen de tijd zodat je oog valt op een bril die past bij de vorm van je gezicht én je persoonlijkheid. Bovendien werken we enkel met het kwaliteitsvolle multifocale aanbod van Hoya, Zeiss en Essilor. Zo oogt je nieuwe bril niet alleen mooi, maar beleef je er ook langer plezier aan.

Lenzen

Lenzen

Er bestaan lenzen in verschillende vormen, maten en materialen. Bij ons kan je terecht voor de aankoop en aanpassing van lenzen alsook voor nacontrole. De meest gedragen lenzen in België zijn zachte lenzen. Zachte lenzen geven meer comfort dan de harde varianten.

Zonnebrillen

Zonnebrillen

Oogverblindend, die zonnebrillen. Bij Optiekpunt vind je niet alleen een assortiment zonnebrillen – al dan niet met sterkte – met de klassiekers van Ray-Ban, Chanel en Céline. We gaan steevast mee op zoek naar de nieuwste trends. Leuke merken en modellen van Etnia Barcelona, Dior of Gucci zijn dan ook niet te missen in de optiekzaak.

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Trendy en hippe brillen kopen voor jouw kinderen doe je bij Optiekpunt. Want een goede, aangepaste bril tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw zoon of dochter. Tijdens het bezoek aan de winkel ontvangen we de kids niet alleen met open armen, bij aankoop van een volledige kinderbril krijg je steeds een gratis ravotbril én omniumgarantie.

Glazen

Glazen

Geniet van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte. Eyezen glazen van Essilor zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast op de specifieke drager en bieden optimaal zicht, zelfs in de buitenste zones van het brillenglas. Bovendien zijn ze dun en staan de drager heel goed.

Sportbrillen

Sportbrillen

Optiekpunt is officiële verdeler van Oakley sportbrillen. De brillenglazen van Oakley zijn ontworpen en onder extreme belasting en hoge snelheid getest om een ongekende bescherming bij talloze zware omstandigheden te bieden.

Nieuwsbrief

Geen overload aan e-mails of spam, maar relevante mails over de nieuwste trends en leuke kortingen. Lijkt dit jou iets? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

ONZE MERKBRILLEN

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×