Afspraak maken

De wereld door een multifocale bril

Ben je het ook beu om voortdurend van bril te wisselen? Dan zijn de multifocale brillen van Optiekpunt zeker iets voor jou. Of iets zich nu dicht, ver of ergens tussenin bevindt, onze brillen passen zich aan aan jouw specifieke zichtbehoeftes.

Hoe werken multifocale glazen ?

Multifocale glazen combineren drie verschillende zones met elk een aparte sterkte. Dankzij het professionalisme waarmee onze multifocale brillen gemaakt zijn, is de overgang tussen die drie zones uiterst zacht. De onderste zone van onze glazen gebruik je om te lezen, of om naar iets te kijken dat dichtbij is. Wil je naar tv kijken of zit je achter het stuur? Dan kijk je best door de bovenste zone van de glazen. En dan is er nog de middelste zone. Die zone is ideaal om de zaken die zich op tussenafstand bevinden haarscherp te bekijken. En dat allemaal met maar één bril.

Waarom kiezen voor een multifocale bril van Optiekpunt?

De multifocale brillen van Optiekpunt zijn prefect afsteld aan je gezichtsvorm, en dat maakt ze uniek. We gebruiken onze hoogtechnologische meetapparatuur visuReal® van HOYA om de juiste parameters te meten. Onze brillen zitten met andere woorden als gegoten.

Nadat we bepaald hebben welke sterktes je nodig hebt in jouw multifocale glazen, kan je kiezen tussen één van onze vele brilmonturen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met de zoektocht naar een nieuwe, stijlvolle look voor jou en jouw bril.

De wereld van vandaag is een digitale wereld. Smartphones, tablets en laptops zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Zowel op het werk als tijdens onze vrije tijd komen we zo goed als dagelijks in aanraking met minstens één van die schermen. De multifocale brillen van Optiekpunt houden rekening met die schermen. Dankzij een geoptimaliseerde zone in de glazen kan je genieten van een speciale focus voor dichtbij.

Heb je vragen over multifocale brillen of wil je graag een afspraak maken? Wacht niet langer en contacteer ons.