Afspraak maken
bril van Cartier | brilmonturen | merkbrillen | Optiekpunt

Cartier, een gevestigde waarde

Al bijna 175 jaar is Cartier een gevestigde waarde in de wereld van de accessoires. De horloges, armbanden, ringen, oorbellen en kettingen stralen een onverwoestbare klasse uit. Sinds het begin van de jaren 80, vanaf 1983 om precies te zijn, zijn daar ook de brillen en later de zonnebrillen bijgekomen. Sindsdien zijn hun brillen uitgegroeid tot één van dé referentiemerken. Ook bij Optiekpunt zijn we ons daarvan bewust en kan je bij ons terecht voor een bril van Cartier.

Als de ontwerpers aan een nieuw ontwerp beginnen, doen ze dat altijd met oog voor de kwaliteiten waarvoor Cartier bekend staat: exclusiviteit, gedurfdheid en elegantie. Met een bril van Cartier ben je zeker dat hij volledig zélf ontworpen én geproduceerd is. Daarmee is Cartier het enige brillenmerk ter wereld dat je die twee zekerheden biedt. Zowel het ontwerp als de productie vinden plaats in Parijs, één van de vier modehoofdsteden van de wereld.

Een bril of zonnebril van Cartier speelt mee in een hogere prijsklasse, maar de merkbrillen zijn die prijs zeker meer dan waard. De monturen zijn volledig met de hand gemaakt en zijn bovendien afgewerkt met oog voor het kleinste detail. Op die manier staat er een bril of zonnebril op je neus die klasse en aanzien uitstraalt.
Elke bril van Cartier kan gemaakt worden uit verschillende materialen. Ook bij de afwerking zijn verschillende materialen mogelijk, waardoor elke bril of zonnebril zich onderscheidt van de concurrentie.

Bij Optiekpunt hebben we een selectie gemaakt uit de meer dan 150 verschillende monturen van Cartier. Zo ben je zeker dat je de bril of zonnebril kan kiezen die perfect bij je past.

Ben je op zoek naar een bril van Cartier? Kom zeker langs in onze winkel of bel ons op 051 25 37 25.

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×