Afspraak maken

Céline zonnebrillen

Céline zonnebrillen zijn van een klasse apart. Dit luxe zonnebrillenmerk heeft alles wat je in een zonnebril zoekt. Céline zonnebrillen onderscheiden zich van andere zonnebrillen die je nu kunt krijgen. Ze zijn dan ook direct herkenbaar en lijken op geen enkel ander merk. Een kwaliteit die door veel mensen sterk wordt gewaardeerd.

Hoe zijn Céline zonnebrillen ontstaan?

Het merk Céline is opgericht door Céline Vipiana en haar man Richard in 1945. Ze hadden een bedrijf dat zich specialiseerde in exclusieve kinderschoenen. Dit werd al snel uitgebreid naar een ruimer assortiment verschillende producten. Vooral in de jaren ’60 kwam de groei van Céline in een stroomversnelling. Uiteindelijk besloot Céline om ook in de zonnebrillenbranche actief te worden. En met succes. Tegenwoordig zijn de zonnebrillen van Céline een gevestigde waarde op de markt.

Wat maakt Céline zonnebrillen uniek?

Elk merk heeft wel eigen specifieke kenmerken die de zonnebrillen uniek maken. En zo ook Céline. Al sinds de oprichting van het merk in 1945 is Céline op zoek naar afwijkende ontwerpen: liever opvallend dan saai. Deze denkwijze heeft er ook toe geleid dat de zonnebrillen tegenwoordig bestaan uit de volgende herkenbare eigenschappen:

  • Extravagant: De extravagante uitstraling van de zonnebrillen is een eigenschap die sterk wordt gewaardeerd. Het geeft de zonnebrillen een unieke waarde.
  • Oerdegelijk: Degelijkheid is altijd een van de topprioriteiten geweest. De hoge kwaliteit van de monturen en de glazen maken het mogelijk dat klanten vaak jarenlang een zonnebril in goede staat kunnen bewaren. Céline zonnebrillen blijven simpelweg bovengemiddeld lang intact.
  • Luxe: Luxe is een woord waar je bij deze zonnebrillen meteen aan denkt. En dit is niet zomaar het geval. Céline richt zich specifiek op het uitstralen van Luxe.
  • Draagcomfort: Als laatste is draagcomfort een herkenbare eigenschap van de Céline zonnebrillen. Een niet onbelangrijk onderdeel van een zonnebril. Zeker wanneer je van plan bent om de zonnebril voor langere tijd te dragen, is draagcomfort essentieel.

Céline zonnebril kopen?

Kijk je al een tijdje rond voor een nieuwe zonnebril en heb je er nog geen gevonden? Dan zullen de zonnebrillen van Céline je ongetwijfeld over de streep trekken. Voor een extravagante, luxueuze en zeer kwalitatieve uitstraling ga je voor een zonnebril van dit merk.

Voor vragen of meer informatie over een Céline zonnebril kun je natuurlijk altijd contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×