Afspraak maken
Bril merk Chloé | brillen voor haar | brilmonturen | Optiekpunt

Chloé, the future is female

Een bril van het merk Chloé combineert kleur, volume en textuur op een ingenieuze wijze. De brillen hebben een uitgesproken vrouwelijk uiterlijk met een Parijse uitstraling. Chloé gebruikt zachte materialen en elegante vormen. Kwaliteit is een constante in elke brillen- en zonnebrillencollectie van het merk.

Het modehuis speelt in op de uniekheid van elk gezicht. Dat doet het door monturen met verschillende verhoudingen te maken. Dat gaat van de maat, over de neusbrug, tot zelfs de scharnieren. Ook blingbling schuwen ze niet, bepaalde monturen bevatten originele Swarovski-kristallen. Op de arm van de bril zie je al snel het herkenbare logo.

Bril van het merk Chloé

Chloé is de perfecte keuze om je vrouwelijkheid nóg sterker in de verf te zetten. Chloé brillen vallen gegarandeerd in de smaak bij je omgeving. Ze zien er jeugdig uit, ondanks de klassieke stijl. Bovendien maakt het merk gebruik van moderne materialen die de brillen een exclusieve uitstraling meegeven.

Spreekt de Optiekpunt collectie van Chloé je aan en kriebelt het om te komen passen? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met het gepaste advies!

Op zoek naar een bril van het merk Chloé? Kom langs in onze winkel en bekijk onze collectie.

 

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×