Afspraak maken

Unifocale brillenglazen

Geniet van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte. ZEISS unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast op de specifieke drager en bieden optimaal zicht, zelfs in de buitenste zones van het brillenglas. Bovendien zijn ze dun en staan de drager heel goed.

Drive safe brillenglazen

Voor uitstekend draagcomfort en meer veiligheid op de weg. ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor het autorijden. Deze glazen zorgen voor een beter zicht ‘s nachts en onder lastige weersomstandigheden. Ze beschermen uw ogen tegen reflecties en maken het u gemakkelijker om uw blik snel en vaak te focussen. Een ideaal extra veiligheidsaspect voor uw alledaagse bril.

Multifocale brillen

Multifocale brillenglazen van ZEISS bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op u als drager. Dit zorgt voor een betere verdraaglijkheid, snelle gewenning en een algemeen helder zicht.

Multifocaal is mooi

Zonneglazen

Dit modieuze accessoire is onmisbaar als u wilt genieten van een fantastisch helder zicht en 100% bescherming tegen UV-straling. En dit is allemaal verenigd in één brillenglas. ZEISS zonnebrilglazen, de beste keuze voor uw zonnebril. Of u nu glazen op sterkte heeft of niet, ons uitgebreide aanbod heeft geïndividualiseerde zonnebrilglazen voor iedereen.

Digitale brillen

Gefocust op het moderne leven. ZEISS digitale brillenglazen geven u een totaal nieuw zicht op uw smartphone, tablet of tv. Perfect afgestemd op het gebruik van digitale apparaten. Uw ogen zullen u er dankbaar voor zijn.

Kantoorbrillen

Hier is een collega waar u altijd op kunt vertrouwen: ZEISS kantoorbrillenglazen zijn geoptimaliseerd voor het werk op kantoor en aan een computerscherm, waardoor werkdagen gemakkelijker worden voor uw ogen. Deze glazen helpen u zich te concentreren en te werken zonder de ogen te vermoeien.

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 – 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×