Afspraak maken

Gucci, eclectic eighties

Gucci is een van de meest bekende merken ter wereld. Hun Italiaanse lijn laat oude stijlen herleven. Gucci benadert mode op een moderne, romantische en ietwat eclectische manier. Strookt dit helemaal met jouw persoonlijkheid? Dan is een bril van Gucci ongetwijfeld de juiste keuze!

Gucci brillen hebben een zacht uiterlijk. Ze vallen erg in de smaak bij aanbidders van de Italiaanse mode. De monturen zijn klassevol en combineren stijl en traditie. Gucci is elegant van geest en synoniem van schoonheid en traditie binnen de Italiaanse ambacht. Gucci brillen vetrekken van traditionele vormen en worden afgewerkt met luxueuze details.

De Gucci brillencollectie bevat zowel hippe monturen als klassieke brillen. Gucci zonnebrillen zijn dan weer echte eyecatchers. Ze doen denken aan de silhouetten van de jaren ’80 en worden vervaardigd in de typische Gucci-kleuren, mét het logo. Ze zijn subtiel, maar toch gedetailleerd afgewerkt. Met een zonnebril van Gucci krijgt jouw zonnige namiddag net dat extra tikkeltje glans.

Spreekt de Optiekpunt collectie van Gucci je aan en kriebelt het om te komen passen? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met het gepaste advies!

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×