Afspraak maken

Lenzen

Er bestaan lenzen in verschillende vormen, maten en materialen. Bij ons kan je terecht voor de aankoop en aanpassing van lenzen alsook voor nacontrole.

De meest gedragen lenzen in België zijn zachte lenzen. Zachte lenzen geven meer comfort dan de harde varianten.

Daglenzen

Elke dag een nieuwe, schone en steriele lens. Hierdoor verlaag je het risico op ontstekingen en moet je de lens minder vaak manipuleren. Bovendien heb je geen lenzenvloeistof nodig. Daglenzen kunnen per 30 of per 90 worden besteld. Ze zijn ideaal om af te wisselen met je bril, op vakantie of tijdens het sporten.

2-wekelijkse lenzen

Deze lenzen zijn ideaal voor wie gevoelige ogen heeft maar toch graag frequent lenzen draagt. Om de twee weken gebruik je een nieuwe lens.

Maandlenzen

Draag je meer dan drie dagen per week lenzen, dan zijn maandlenzen een voordeliger alternatief dan daglenzen. Bij maandlenzen is een goede hygiëne, onderhoud en het gebruik van de juiste producten van het grootste belang. Maandlenzen kunnen per 6 worden besteld.

Multifocale lenzen

Wanneer het lezen moeilijker gaat, zijn multifocale lenzen de oplossing! Met deze lenzen kan je zowel ver als dichtbij scherp zien. Multifocale lenzen zijn verkrijgbaar in daglenzen of in maandlenzen

Onze merken

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×