Afspraak maken

Multifocaal
Multi comfort
Multi op maat

Varilux Zeiss Hoya
Alex van Optiekpunt
Alex van Optiekpunt
Download je kortingsbon van € 100

Een goede multifocale bril
kiezen is teamwork

1

Plan een oogmeting bij Optiekpunt of de oogarts

Bij Optiekpunt kunnen we dankzij het innovatieve meetinstrument Vision-R 800 je zicht héél nauwkeurig meten tot op 0.01 dioptrie.

Zo kunnen we de nieuwste generatie brillenglazen opmeten die exact op jouw correctie zijn afgestemd.

Voor een algemene gezondheid van je ogen en of je oogafwijkingen of een oogziekte hebt kun je ook steeds terecht bij een oogarts.

Klik hier om een overzicht terug te vinden van de oogartsen in de buurt.

Plan een healthcheck bij de oogarts
Een persoonlijke meting bij Optiekpunt

2

Een persoonlijke meting bij Optiekpunt

Wist je dat het punt waar jouw pupil door de glazen van je favoriete montuur kijkt uniek is?

Zet de bril op de neus van je lief, mama of beste vriend en ze kijken allemaal anders door dezelfde bril. Om dat unieke punt te bepalen, werken we bij Optiekpunt met de hoogtechnologische meetapparatuur Visioffice X van Essilor.

We houden rekening met de stand van je ogen, oren en neus, en zetten hét punt tot op een tiende van een millimeter juist. Zo is jouw bril echt op maat en wen je veel sneller aan je nieuwe multifocale glazen.

3

Kies je stijlvolle eye-catcher

Sta je bekend om je minimalistische look? Maak je graag een statement met een architectonische bril? Of ben je trendbewust? Bij Optiekpunt vind je vast meer dan één montuur binnen het grote assortiment van upcoming merken en hedendaagse modellen. Kiezen kan dan wel eens moeilijk zijn, maar daar helpen we je graag bij.

We geven je persoonlijk advies en nemen de tijd zodat je oog valt op een bril die past bij de vorm van je gezicht én je persoonlijkheid. Bovendien werken we enkel met het kwaliteitsvolle multifocale aanbod van Hoya en Zeiss. Zo oogt je nieuwe bril niet alleen mooi, maar beleef je er ook langer plezier aan.

Kies je stijlvolle eye-catcher
Download je kortingsbon van 100 euro

Zij kunnen het weten…

Hallo iedereen,
Mijn naam is Jan Goddeeris. Als ondernemer ben ik veel bezig met vergaderen. Schermen, papieren, opkijken, terug lezen, terug opkijken,… Ik was het beu om, ofwel mijn bril op te heffen of erboven te kijken. Je kent het gevoel wel. ?

Heleen van Optiekpunt beval mij een ‘doorloper’ of multifocale bril aan. Indien het niet lukte kon ik steeds terug naar mijn oude glazen. Enkele dagen later kon ik die bril niet meer missen. Wat een opluchting. Geen op- en afzetten meer van mijn bril. Gewoon lezen en terug opkijken.

Bedankt Heleen, je maakte mijn leven veel gemakkelijker!

Getuigenis van Jan Goddeeris
Getuigenis van Jan Verlaeckt

Hallo, Ik ben Jan Verlaeckt, Kapper-Colorist van Jan’s Hair Design in Staden.

Genieten van onze kids en kleinkinderen is de max. En… onze klanten zien buiten stappen met een grote smile is vele malen per dag superleuk!
Mensen met problemen i.v.m. hun haarkleur helpen is onze passie…

Mijn multifocale glazen zijn zo comfortabel dat ik vergeet dat ze er zijn. ?
Nochtans is het geen gemakkelijke opdracht bij mij. Ik wil een perfecte, maar kleine focus dichtbij-zicht (om haarfijn te kunnen knippen), maar daarenboven wil ik bij 3/4 van mijn glazen, ver-zicht om via de spiegels in het salon alles onder controle te houden.

Opdracht perfect begrepen én uitgevoerd door Optiekpunt.

Hallo, mijn naam is Els Bruneel en ik woon al 27 jaar in Roeselare.

Als immobiliën-makelaar heb ik heb een zeer gevarieerde job, naast het vele computerwerk ben ik ook heel vaak de baan op. In mijn vrije tijd ben ik sportief en ga ik graag naar zee om er te genieten met de kinderen en met vrienden.

Twee brillen waren voor mij geen optie. Ik wilde een oplossing om zowel op de baan goed te zien als voor mijn computerwerk!

Ik ben heel tevreden over mijn multifocale bril. En ik zou het iedereen zeker aanraden!

Getuigenis van Els Bruneel
Getuigenis van Els Decruy

Hallo, Ik ben Els Decruy en ik woon in Izegem. Ik heb twee verschillende jobs. Deels werk ik als leerkracht in de hotelschool Spermalie in Brugge. Daarnaast ben ik administratief bediende. Voor deze beide jobs is mijn multifocale bril dan ook heel belangrijk!

Ik moet heel vlot kunnen wisselen tussen lezen, ver kijken, computer, terug ver kijken…
Ik zou dan ook niet meer kunnen zonder mijn multifocale bril! Sinds deze zomer heb ik ook een multifocale zonnebril en daar ben ik ook heel tevreden over.
Zowel in de auto als bij het tennissen heb ik steeds het perfecte zicht!

Een multifocale bril is voor mij de ideale oplossing om alles te kunnen blijven zien en doen ?

Overtuigd van hun visie? Download je kortingsbon

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×