Afspraak maken

Multifocale brillen

Een multifocale bril is een bril die aangepast is aan jouw specifieke zichtbehoeftes. Zaken van dichtbij, op middellange afstand en ver weg kunnen allemaal haarscherp worden waargenomen zonder enig probleem. De brillen zijn uniek en afgesteld aan je gezichtsvorm en visuele gewoontes.

Optiekpunt heeft een ruime keuze in multifocale brillen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Multifocale bril kopen?

Bij Optiekpunt staat je comfort centraal. Daarom moet je nieuwe multifocale bril ook perfect bij je aansluiten. We kunnen via onze hoogtechnologische meetapparatuur visuReal® van HOYA de juiste parameters meten, zodat je bril veel sneller went.

Niet alleen technisch helpen we je verder, we staan ook ter beschikking om je verder te begeleiden in de geschikte look voor je bril. Je kunt een montuur kiezen uit ons groot assortiment, we geven je advies en zorgen dat je met een glimlach en een nieuwe kwaliteitsvolle bril naar buiten stapt.

Multifocale brillenglazen voor de moderne en digitale wereld

Tegenwoordig wordt in onze leefwereld dagelijks gebruik gemaakt van smartphones, tablets, laptops,… Deze digitale devices stellen onze ogen voor nieuwe uitdagingen. Optiekpunt heeft multifocale brillenglazen die rekening houden met dit digitaal gegeven. Ze zijn comfortabel en hebben een speciale focus voor dichtbij door een geoptimaliseerde zone. Deze brillenglazen zijn ook perfect voor het lezen van boeken en tijdschriften, het comfortabel gevoel zal ook hier primeren.

Wens je meer te weten over onze multifocale brillenglazen? Contacteer ons.

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)