Afspraak maken
Het Optiekpunt team

Over Optiekpunt

Een uitgebreid aanbod aan brilmonturen, persoonlijk advies en gepassioneerd vakmanschap, daar staat Optiekpunt in Roeselare garant voor. Bij Optiekpunt vind je optische brillen, zonnebrillen en lenzen voor zowel volwassenen als kids. Als gediplomeerd opticien weten we graag wie de man of vrouw achter de bril is.
Daarom begint alles met een gesprek.
We zoeken dan ook steevast naar die unieke bril die bij jouw levensstijl past. Ook de service na verkoop vinden we belangrijk, zodat je nog langer kunt genieten van jouw montuur of zonnebril.

✓ Altijd keuze uit meer dan 1000 brillen en zonnebrillen
✓ Steeds de nieuwste modellen
✓ Grootste aanbod merkbrillen

Alex

Alex

Opticien – optometrist

Alex is het gespecialiseerd in oogmetingen. Hiervoor volgt hij regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Hij is tevens een echte krak als het op atelierwerk aankomt! Alle brillen worden door hem vakkundig en met aandacht voor de kleinste details gemonteerd.

Heleen

Heleen

Opticien – optometrist

Heleen is de echtgenote van Alex en tevens gespecialiseerd in oogmetingen. Daarnaast kan je bij haar terecht voor eerlijk en oprecht stijladvies.
Ze kent de collecties door en door en kan steeds de juiste bril voorstellen.

Laura

Laura

Opticien – kleur- en stijlconsulente

Laura is al jaren de rechterhand van Heleen en Alex. Zij assisteert bij het samenstellen van de collectie en kan met haar gevoel voor mode jong en oud het juiste advies geven. Laura is een verantwoordelijk voor de webshop en verzorgt onze sociale media.

Ann-sophie

Ann-Sophie

Kleur- en stijlconsulente

Ann-Sophie is met haar jarenlange ervaring als kleur- en stijlconsulente de geknipte persoon om je te adviseren bij het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril. Samen met Laura verzorgt Ann-Sophie onze sociale media.

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×