Afspraak maken

Ray-Ban, never hide

Het merk Ray-Ban staat symbool voor een onevenaarbare levensstijl en uit dat in een diverse reeks modellen en stijlen sinds 1937. Ray-Ban brillen zijn, simpel gezegd, iconisch. Ze gaan van modern tot vintage en behouden daarbij toch hun typische Ray-Ban uitstraling. Het merk wil dat je met een bril volledig jezelf kunt zijn en je er niet achter weg hoeft te steken, ‘Never Hide’.

Ray-Ban gebruikt hoogwaardige materialen om unieke monturen te maken die niet alleen trendy, maar vooral ook duurzaam zijn. Ray-Ban staat vooral ook synoniem voor kwaliteit. Dankzij de combinatie van stijl, ontwerp en kwaliteit, kan het ze zich tot een van de meest populaire brilmerken ter wereld rekenen. De keuze van die materialen, het verfijnde design van de brillen en de verzorgde afwerking ervan geven Ray-Ban brillen een tijdloos karakter. Ze zijn ook vaak de keuze van bekende gezichten en leiden zo een eigen leven als een echt cult-fenomeen.

SpSpreekt de Optiekpunt collectie van Ray-Ban je aan en kriebelt het om te komen passen? Bij ons ben je aan het juiste adres om een Ray-Ban te kopen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met het gepaste advies!

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×