hoya zeiss varilux glazen roeselare

Unifocale brillenglazen

Geniet van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte. ZEISS unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast aan jouw specifieke gezicht en bieden optimaal zicht, zelfs in de buitenste zones van het brillenglas. Bovendien zijn ze dun, waardoor ze je heel goed staan.

Multifocale brillen

Multifocale brillenglazen van ZEISS bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op jou als drager. Dit zorgt ervoor dat je de glazen beter verdraagt én voor een snelle gewenning en een algemeen helder zicht.

Multifocaal is mooi

Digitale brillen

Gefocust op het moderne leven. ZEISS digitale brillenglazen geven je een totaal nieuw zicht op jouw smartphone, tablet of tv. Perfect afgestemd op het gebruik van digitale apparaten. Jouw ogen zullen je er dankbaar voor zijn.

Drive safe brillenglazen

Voor uitstekend draagcomfort en meer veiligheid op de weg. ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor het autorijden. Deze glazen zorgen voor een beter zicht ‘s nachts en onder lastige weersomstandigheden. Ze beschermen jouw ogen tegen reflecties en maken het je gemakkelijker om jouw blik snel en vaak te focussen. Een ideaal extra veiligheidsaspect voor je alledaagse bril.

Zonneglazen

Dit modieuze accessoire is onmisbaar als je wilt genieten van een uitzonderlijk helder zicht en 100% bescherming tegen UV-straling, en dit alles in één enkel brillenglas. ZEISS zonnebrilglazen, de beste keuze voor jouw zonnebril. Of je nu correctieve glazen hebt of niet, ons uitgebreide aanbod biedt geïndividualiseerde zonnebrilglazen voor iedereen.

Kantoorbrillen

Een collega waar je altijd blindelings op kunt vertrouwen: ZEISS kantoorbrillenglazen zijn geoptimaliseerd voor het werk op kantoor en aan een computerscherm, waardoor werkdagen gemakkelijker worden voor je ogen. Deze glazen helpen je om je te concentreren en te werken zonder je ogen te vermoeien.

Klaar voor jouw opmeting?
Maak nu een afspraak of kom langs in onze winkel

Maak een afspraak
Impakt 20231026 56