brillen-roeselare

Extra beleving en persoonlijk advies in jouw brillenwinkel in Roeselare

Een uitgebreid aanbod aan brilmonturen, contactlenzen, brilglazen op maat, persoonlijk advies en gepassioneerd vakmanschap, daar staat Optiekpunt in Roeselare garant voor. In onze belevingswinkel presenteren we je de verschillende merken van optische brillen en zonnebrillen voor volwassenen en kinderen in knusse hoekjes. Als gediplomeerd opticien weten we graag wie de man of vrouw achter de bril is. Daarom begint alles met een gesprek.

opticien-roeselare

Leer ons kennen

We zijn niet zomaar een optiekzaak. Het voltallige Optiekpunt team gaat voor een optimale beleving en uitstekende service, zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen. Leer ons team en onze kernwaarden kennen!

 • Heleen Windels Optiekpunt
  Hallo, ik ben Heleen!
  Opticien - optometrist

  Heleen is de echtgenote van Alex en ook gespecialiseerd in oogmetingen. Daarnaast kan je bij haar terecht voor eerlijk en oprecht stijladvies. Ze kent de collecties door en door en stelt je telkens weer de juiste bril voor.

 • Like
  Onze persoonlijke aanpak waarderen onze klanten heel erg
 • Alex Breemersch Optiekpunt
  Hallo, ik ben Alex!
  Opticien - optometrist

  Alex is gespecialiseerd in oogmetingen. Hiervoor volgt hij regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Hij is ook een echte krak als het op atelierwerk aankomt! Alle brillen worden door hem vakkundig en met oog voor de kleinste details gemonteerd.

 • ann-sophie optiekpunt opticien
  Hallo, ik ben Ann-Sophie!
  Opticien - kleur- en stijlconsulente

  Ann-Sophie is met haar jarenlange ervaring als kleur- en stijlconsulente de geknipte persoon om je te adviseren bij het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril. Samen met Laura verzorgt Ann-Sophie onze sociale media.

 • Een (zonne)bril is geen wegwerpproduct maar moet duurzaam zijn. Daarom vind je bij ons enkel kwaliteit.
 • laura optiekpunt opticien
  Hallo, ik ben Laura!
  Opticien - kleur- en stijlconsulente

  Laura is al jaren de rechterhand van Heleen en Alex. Zij assisteert bij het samenstellen van de collectie en kan met haar gevoel voor mode jong en oud het juiste advies geven. Laura is verantwoordelijk voor de webshop en verzorgt onze sociale media.

 • Team
  Wil je graag werken bij Optiekpunt?
  Contacteer ons
 • We doen ook de service na verkoop, zodat je nog langer kunt genieten van jouw montuur of zonnebril.
 • charlotte optiekpunt optometrist
  Hallo, ik ben Charlotte!
  Opticien - optometrist

  Charlotte is onze nieuwste collega en pas afgestudeerd als Optometrist. Ze staat klaar om precieze oogmetingen uit te voeren en helpt je met veel plezier verder bij het kiezen van jouw perfecte bril.

We zijn trots op onze expertise en ons aanbod

Dankzij onze jarenlange expertise zijn wij de perfecte partner om jou de beste brillen op de markt aan te bieden. Sinds onze oprichting volgen we de nieuwste technologieën en trends in de brillenindustrie op de voet zodat we onze klanten de beste en meest up-to-date opties kunnen bieden. Onze ervaren opticiens en optometristen staan altijd voor je klaar om je te helpen in je keuze van de perfecte bril aangepast aan je persoonlijke smaak en behoeften.

zonnebrillen-roeselare

We houden de nieuwste de trends in het oog

Onze gepassioneerde opticiens en optometristen zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste brillentrends en -technologieën, zodat we je op elk moment een breed assortiment kunnen aanbieden in de meest uiteenlopende stijlen en van alle gerenommeerde brillenmerken. Van de nieuwste kleuren en materialen tot de meest innovatieve glasontwerpen, wij hebben het allemaal in huis. Onze brochure biedt je telkens in één oogopslag een overzicht van de laatste nieuwigheden.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief
zonnebrillen-roeselare