Kinderbrillen

Ben je op zoek naar de perfecte bril voor je kind in de buurt van Roeselare? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze belevingswinkel. We hebben niet alleen een heel mooi aanbod kinderbrillen van verschillende merken, bij aankoop van een kinderbril krijg je er een gratis ravotbril én omniumgarantie bovenop.

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor myopie-remmende glazen. De MiYOSMART en Stellest glazen zijn brilglazen speciaal ontwikkeld voor bijziende kinderen. Meer informatie over deze glazen voor bijziendheid vind je hier. 

VERY BUBBLE 122 B

Kinderbrillen in de kijker

Waar moet je op letten als je een kinderbril koopt? 

Een bril kopen voor jezelf kan al een hele uitdaging zijn. De juiste bril kiezen voor je kind is nog van een heel ander kaliber. Er is niet alleen een heel grote keuze, je moet ook nog eens op van alles letten. Gelukkig weten wij bij Optiekpunt als de beste waar je op moet letten, en helpen wij je graag bij de aankoop jouw kinderbril in Roeselare.

  • Laat je kind meebeslissen bij het kiezen van een bril

Ook een kind heeft een eigen smaak en eigen voorkeur. Laat je kind daarom meebeslissen over het montuur van de bril. Daar willen we natuurlijk niet mee zeggen dat je je kleine spruit helemaal vrij moet laten. Kies zelf eerst een aantal modellen uit die jij mooi vindt, en beperk zo de exemplaren waaruit finaal gekozen kan worden. 
Je kind zal ongetwijfeld blij zijn met de inspraak en jij met de keuze. Win-win, dus!

  • Kies een robuust montuur 

Kinderen moeten kunnen ravotten, kies daarom voor een robuust montuur die tegen een stootje kan. Flexibele pootjes zijn hier een goed voorbeeld van. Omdat de pootjes alle kanten uit kunnen, zullen ze minder snel breken. Zo kan je kind volop buitenspelen zonder zich zorgen te moeten maken over het breken van zijn of haar splinternieuwe bril. Zoek je toch iets eleganter? Geen probleem, want bij aankoop van een kinderbril krijg je er bij Optiekpunt steeds een gratis ravotbril bovenop. Kiezen is dus niet altijd verliezen.

  • Het montuur moet perfect zitten 

Niets zo storend als een bril die steeds van dat kleine neusje schuift. Je kind moet nog vrijuit kunnen bewegen en wil natuurlijk tijdens het spelen niet gehinderd worden door een slecht zittende bril. Hou bij het kopen van een kinderbril dus steeds rekening met de grootte van het montuur. Gelukkig hebben wij bij Optiekpunt al jaren ervaring op de teller, en kunnen we je hierbij vlot helpen.

Brillen voor kinderen kopen is dus niet evident. Gelukkig weten we bij Optiekpunt perfect waar we op moeten letten. Spring gerust binnen of maak een afspraak om samen met je kind in alle rust te kiezen uit ons aanbod brillen voor kinderen.

GROUPE A

Klaar voor jouw opmeting?
Maak nu een afspraak of kom langs in onze winkel

Maak een afspraak
Impakt 20231026 56