Een optische bril kopen

Geen enkel oog is hetzelfde. Een goede optische bril vraagt dan ook om maatwerk. Bij Optiekpunt zorgen we ervoor dat kwaliteitsvolle glazen en een degelijk montuur bij jouw levensstijl passen. We zijn zeer sterk in multifocale glazen en hebben het grootste aanbod brilmonturen in Roeselare. Wil je een optische bril kopen? Kom dan langs in onze winkel of contacteer ons!

Impakt 20231026 19

Het grootste assortiment optische brillen

Een bril bepaalt je zicht én je gezicht. Een montuur dat perfect past en je persoonlijkheid uitstraalt, is dan ook een must. Daarom maken we er een punt van een compleet aanbod te hebben, voor alle stijlen en alle leeftijden.

 • Altijd keuze uit meer dan 1000 brillen en zonnebrillen
 • Steeds de nieuwste modellen
 • Grootste aanbod merkbrillen
Maak nu een afspraak
 1. Impakt 20231026 49 2
  Plan een oogmeting bij Optiekpunt of de oogarts

  Bij Optiekpunt kunnen we dankzij het innovatieve meetinstrument Vision-R 800 je zicht héél nauwkeurig meten tot op 0.01 dioptrie.

  Zo kunnen we de nieuwste generatie brillenglazen opmeten die exact op jouw correctie zijn afgestemd. Voor een algemene gezondheid van je ogen - of als je oogafwijkingen of een oogziekte hebt - raden we je aan eerst langs te gaan bij een oogarts.

  Afspraak maken voor oogmeting
 2. Impakt 20231026 55 2
  We meten jouw unieke kijkpunt

  Wist je dat het punt waar jouw pupil door de glazen van je favoriete montuur kijkt uniek is? Zet de bril op de neus van je lief, mama of beste vriend en ze kijken allemaal anders door dezelfde bril. Om dat unieke punt te bepalen, werken we bij Optiekpunt met de hoogtechnologische Visioffice X meetapparatuur van Essilor. We houden rekening met de stand van je ogen, oren en neus, en zetten het punt tot op een tiende van een millimeter juist.

  Zo is jouw bril echt op maat en wen je er veel sneller aan.

 3. Impakt 20231026 46 2
  Kies je stijlvolle eye-catcher

  Sta je bekend om je minimalistische look? Maak je graag een statement met een architectonische bril? Of ben je trendbewust? Bij Optiekpunt vind je vast meer dan één montuur binnen het grote assortiment van upcoming merken en hedendaagse modellen. Kiezen kan dan wel eens moeilijk zijn, maar daar helpen we je graag bij. We geven je persoonlijk advies en nemen de tijd zodat je oog valt op een bril die past bij de vorm van je gezicht én je persoonlijkheid. Bovendien werken we enkel met het kwaliteitsvolle multifocale aanbod van Hoya en Zeiss. Zo oogt je nieuwe bril niet alleen mooi, maar beleef je er ook langer plezier aan.

Brillen in de kijker

Klaar voor jouw opmeting?
Maak nu een afspraak of kom langs in onze winkel

Maak een afspraak
Impakt 20231026 65