Multifocale brillen

We geven je persoonlijk advies en nemen de tijd om de bril te vinden die past bij de vorm van je gezicht én je persoonlijkheid. Bovendien werken we enkel met het kwaliteitsvolle multifocale aanbod van Hoya, Zeiss en Essilor. Zo oogt je nieuwe bril niet alleen mooi, maar beleef je er ook langer plezier aan.

Een goede multifocale bril kiezen is teamwork.

Image 9
 1. optische bril Roeselare
  Plan een oogmeting bij Optiekpunt of de oogarts

  Bij Optiekpunt kunnen we dankzij het innovatieve meetinstrument Vision-R 800 je zicht héél nauwkeurig meten tot op 0.01 dioptrie.

  Zo kunnen we de nieuwste generatie brillenglazen opmeten die exact op jouw correctie zijn afgestemd. Voor een algemene gezondheid van je ogen - of als je oogafwijkingen of een oogziekte hebt - raden we je aan eerst langs te gaan bij een oogarts.

  Afspraak maken voor oogmeting
 2. Optieker Roeselare
  We meten jouw unieke kijkpunt

  Wist je dat het punt waar jouw pupil door de glazen van je favoriete montuur kijkt uniek is? Zet de bril op de neus van je lief, mama of beste vriend en ze kijken allemaal anders door dezelfde bril. Om dat unieke punt te bepalen, werken we bij Optiekpunt met de hoogtechnologische Visioffice X meetapparatuur van Essilor. We houden rekening met de stand van je ogen, oren en neus, en zetten het punt tot op een tiende van een millimeter juist.

  Zo is jouw bril echt op maat en wen je er veel sneller aan.

 3. Bril kopen Roeselare
  Kies je stijlvolle eye-catcher

  Sta je bekend om je minimalistische look? Maak je graag een statement met een architectonische bril? Of ben je trendbewust? Bij Optiekpunt vind je vast meer dan één montuur binnen het grote assortiment van upcoming merken en hedendaagse modellen. Kiezen kan dan wel eens moeilijk zijn, maar daar helpen we je graag bij. We geven je persoonlijk advies en nemen de tijd zodat je oog valt op een bril die past bij de vorm van je gezicht én je persoonlijkheid. Bovendien werken we enkel met het kwaliteitsvolle multifocale aanbod van Hoya en Zeiss. Zo oogt je nieuwe bril niet alleen mooi, maar beleef je er ook langer plezier aan.

Klaar voor jouw opmeting?
Maak nu een afspraak of kom langs in onze winkel

Maak een afspraak
Image 6