Bescherming voor je zonnebril? Ontdek de Crizal beschermingslaag!

Bescherming voor zonnebril

Zon, zee, strand. Het is volop zomer en dat vinden we met zijn allen heerlijk. Voor je zonnebril is het echter vaak afzien. Niet alleen moet je zonnebril zand en ander vuil trotseren, vaak belandt hij ook nog eens in de auto of in je handtas. Gelukkig is er de Crizal beschermingslaag als ultieme bescherming voor je zonnebril.

Crizal Sapphire +, Drive en Prevencia

Een Crizal beschermingslaag is een coating die geplaatst kan worden op je Varilux-glazen. Uiteraard zijn ze beschikbaar bij Optiekpunt, als Essilor Experts Ambassadors. Graag presenteren we dan ook de drie types Crizal als bescherming voor je zonnebril.

  • Crizal Sapphire +. Zorgt voor een optimaal zicht, zonder het esthetisch aspect van de glazen uit het oog te verliezen. De coating zorgt voor een reductie van vervelende reflecties in Deze glasbehandeling is ontworpen om vervelende reflecties te verminderen, wat leidt tot een optimaal zicht, zonder in te boeten op het esthetisch aspect van de glazen.
  • Crizal Drive. Maximale scherpte en comfort, zodat je in optimale omstandigheden de weg op kan.
  • Crizal Prevencia. Essentieel licht wordt uiteraard doorgelaten, maar schadelijk UV- en blauw licht wordt gefilterd door de beschermingslaag Crizal Prevencia.

De Crizal-technologie beschermt je ogen tegen reflecties, UV- en schadelijk blauw licht. Terwijl is het ook een bescherming voor je zonnebril, want deze laag beschermt je glazen tegen krassen, vuil, stof en water. Het maakt je brillenglazen dus duurzamer en verhoogt ook het comfort voor de drager van de bril. Dankzij de verschillende types kan je kiezen voor de beschermingslaag die het best aanleunt bij jouw noden.

Interesse?

Interesse in een professionele bescherming voor je zonnebril dankzij de beschermingslaag Crizal? Breng dan zeker een bezoekje aan Optiekpunt in Roeselare. Wij bespreken graag de verschillende types, zodat jij de perfecte keuze kan maken.

Contacteer Optiekpunt