Treed in de voetsporen van de rappers met onze Cartier brillen

Cartier Piccadilly

Cartier brillen zijn al jarenlang gevestigde waarden in de optiekwereld, maar toch hebben ze nu een ware hype te pakken. De Cartier Piccadilly valt vooral bij een jonger publiek enorm in de smaak. De reden? Daarvoor moeten we richting muziekwereld kijken.

Cartier brillen populair bij rappers

De Cartier Piccadilly, te herkennen aan het typische C-logo, zie je tegenwoordig niet alleen overal opduiken in het straatbeeld. Vooral in Nederland is het een echte hype geworden. Heel wat populaire rappers zijn namelijk ambassadeurs van de Cartier Piccadilly en zijn er dan ook vaak mee te zien tijdens publieke optredens. Denk daarbij aan namen zoals Boef, Bizzey, Frenna of Young Ellens.

Het design van de Cartier Piccadilly

Deze Cartier brillen zijn er in een gouden en zilveren afwerking en worden gekenmerkt door de rechthoekige glazen. De glazen worden ook vooral als zonnebril gebruikt. En zoals het hoort in de wereld van de rappers, zijn er ook enkele exclusieve afwerkingen mogelijk. Glazen met een lichtverloop – van donkerkleurig naar lichtkleurig – bijvoorbeeld, maar ook een diamond cut of zelfs het grageveren van de initialen. Het is allemaal mogelijk met de Cartier Piccadilly.

Interesse in de trendy brillen van Cartier? Breng dan zeker een bezoekje aan Optiekpunt in Roeselare. Wij tonen je graag de collectie en zoeken samen het perfecte ontwerp voor jou.

Contacteer ons