Doorbraak in de brillenwereld: nóg preciezere oogmetingen met de Vision-R 800

Precieze oogmeting

Wie een bril draagt, weet waarschijnlijk ook zijn/haar oogsterkte. Meestal eindigt dat op een punt gevolgd door 00, 25, 50 of 75. Dat komt omdat ogen worden opgemeten tot op een kwart van de eenheid. Sinds kort kwam daar verandering in en het is nu mogelijk om tot op 0,01 dioptrie de sterkte van het oog te meten. De opticiens hebben dus nu de mogelijkheid om je oog nóg nauwkeuriger te gaan opmeten dan voordien, waardoor ze ook nóg betere glazen kunnen aanbieden. Een helder zicht in de toekomst is dus verzekerd, uiteraard ook na een oogmeting bij Optiekpunt.

Aangepaste bril met juiste sterkte

AVA staat voor Advanced Vision Accuracy,  wat geavanceerd en nauwkeurig zicht betekent. Na een lang onderzoek was het mogelijk om op een nauwkeurige en eenvoudige manier het zicht te meten tot op 0,01 dioptrie. En als we zo nauwkeurig kunnen meten, dan kunnen je ogen natuurlijk ook een aangepaste bril gebruiken met de juiste sterkte, ook bepaald op 0,01D. Er wordt dus niet meer afgerond op .00, .25, .50 of .75. Dankzij deze doorbraak in oogmetingen en de preciezere meetapparatuur van Optiekpunt kan je nog meer genieten van het leven met een perfect zicht.

Voordelen van preciezere meetapparatuur van AVA

  • Preciezer onderzoek. Vanaf nu kan je opticien een preciezere oogmeting uitvoeren waardoor die ook in staat is om beter advies te geven.
  • Nauwkeurige brillenglazen. Dankzij het preciezer onderzoek, kan je opticien ook glazen in je montuur plaatsen die nauwkeurig aansluiten bij wat je ogen nodig hebben.
  • Simulatie van correctie. Dankzij de nieuwe meetapparatuur kan je opticien ook een simulatie voorzien zodat je meteen kan ervaren wat de 0,01D voor je ogen betekent.

Geniet van een loepzuiver zicht met een nieuwe bril waarvan de glazen zijn aangepast tot op 0,01 dioptrie. Met een bril van Optiekpunt zie je de wereld weer helemaal scherp! Heb je vragen of wens je meer informatie over onze oogmetingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons