Optiekpunt is een officieel Varilux Center

Varilux logo trans

Ontdek de voordelen van een Varilux Center

Bij Optiekpunt kan je niet alleen terecht voor een oogmeting of een nieuw montuur. Wij zijn namelijk ook een officieel Varilux Center. Lees verder als je nieuwsgierig bent naar wat dat allemaal betekent.

Wat is een Varilux Center?

Een Varilux Center is een locatie waar verschillenden gespecialiseerde opticiens de handen in elkaar slaan om de beste kwaliteit te voorzien voor je nieuwe brillenglazen. Wat voor probleem je ook hebt met je zicht, in een Varilux Center bieden ze een gepaste oplossing. Via een persoonlijke analyse geeft de opticien advies in verband met het montuur en de glazen.

Hierbij gaat het voornamelijk om Varilux brillenglazen. Een Varilux Center garandeert voorts een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van je zichtbehoeften en daarnaast kan je ook genieten van de service. Die hebben we namelijk neergeschreven in negen stappen.

Onze garanties in negen stappen

  • Advies van een expert. Als je op zoek bent naar een Varilux-bril, dan kan je bij Optiekpunt zeker terecht. De opticien staat je met plezier bij met persoonlijk advies na een visuele analyse. Dat advies kan hij/zij geven dankzij de gespecialiseerde opleidingen die regelmatig gevolgd worden.
  • Echtheidsgarantie. Samen met je bril ontvang je ook een echtheidscertificaat. Dat certificaat garandeert je kwaliteit en echtheid van de brillenglazen.
  • Tevredenheidsgarantie. Wij hopen natuurlijk dat iedereen tevreden is met zijn of haar nieuwe bril met brillenglazen van Varilux. Als dat niet het geval is, dan voorzien wij een vervanging van de glazen. Wij doen er alles aan om jou als klant tevreden te stellen.
  • Breukgarantie. Nadat je een Varilux-bril hebt aangekocht, heb je een breukgarantie die 36 maanden geldig is. Die garantie is enkel geldig wanneer je beschadigde Varilux-brillenglazen moeten worden vervangen door exact dezelfde glazen. Bij krassen of slijtage is de breukgarantie niet geldig.
  • Diefstalgarantie. Werd je Varilux-bril gestolen en heb je daar een proces-verbaal van? Dan kan je bij ons een nieuwe bril komen afhalen, op voorwaarde dat die dezelfde glazen bevatten, zowel qua sterkte als materiaal. De diefstalgarantie is, net zoals de breukgarantie, geldig tot 36 maanden na je aankoop.
  • Varilux travel assistance. Ben je in het bezit van een Varilux-bril en ga je op vakantie? Neem dan eens een kijkje op je lidkaart. Daarop is namelijk een telefoonnummer te vinden waar je Varilux Europe Travel Assistance kan bereiken. Je krijgt namelijk een pechverhelpingspakket als je binnen de eerste 36 maanden reist in Europa. Dat pakket bevat een leesbril en een bril om ver te kunnen zien. Dankzij dat pakket moet je je geen zorgen maken als je je bril verliest of beschadigt.
  • Gratis onderhoud. Bij de aankoop van je Varilux-bril heb je normaal ook een lidkaart meegekregen. Op vertoon van die lidkaart kan je genieten van een gratis onderhoud van je glazen.
  • Controle-onderzoek. Als je wenst, wordt er bij het laatste garantieonderhoud een gratis controle-onderzoek uitgevoerd door de opticien. Met dat onderzoek krijg je een idee of het nodig is om een oogarts nogmaals te raadplegen.
  • Onmiddellijke herstelling. Heb je een dringend probleem met je bril of brillenglazen, dan kan je genieten van onze onmiddellijke herstelling.

Brillenglazen nodig?

Nood aan een nieuwe bril? Je kan contact opnemen met ons via onze website of eens langskomen in ons Optiekpunt in Roeselare.

Contacteer ons