Gucci, eclectic eighties

GUC SS24 JPG INTL 1

Gucci is een van de meest bekende merken ter wereld. Hun Italiaanse lijn laat oude stijlen herleven. Gucci benadert mode op een moderne, romantische en ietwat eclectische manier. Strookt dit helemaal met jouw persoonlijkheid? Dan is een bril van Gucci ongetwijfeld de juiste keuze!

Gucci brillen hebben een zacht uiterlijk. Ze vallen erg in de smaak bij aanbidders van de Italiaanse mode. De monturen zijn klassevol en combineren stijl en traditie. Gucci is elegant van geest en synoniem van schoonheid en traditie binnen de Italiaanse ambacht. Gucci brillen vetrekken van traditionele vormen en worden afgewerkt met luxueuze details.

De Gucci brillencollectie bevat zowel hippe monturen als klassieke brillen. Gucci zonnebrillen zijn dan weer echte eyecatchers. Ze doen denken aan de silhouetten van de jaren ’80 en worden vervaardigd in de typische Gucci-kleuren, mét het logo. Ze zijn subtiel, maar toch gedetailleerd afgewerkt. Met een zonnebril van Gucci krijgt jouw zonnige namiddag net dat extra tikkeltje glans.

Gucci zonnebrillen

De Gucci zonnebrillen hebben hun plek in de top van de industrie al lang en breed weten te verdienen. Als groot kledingmerk heeft Gucci namelijk ook heel succesvol een zonnebrillenlijn op weten te zetten. Dankzij de naam achter deze zonnebrillen was het natuurlijk direct al een ongekend populaire optie. Wie wil er nu geen Gucci zonnebril dragen?

Hoe zijn Gucci zonnebrillen ontstaan?

De geschiedenis van Gucci vindt zijn oorsprong in 1921. Dat was het jaar dat Guccio Gucci besloot om de deuren van zijn eerste winkel te openen. Hij deed dit in Florence, Italië. Dit begon als een waar tassenmerk. Hij viel hiermee op dankzij zijn unieke designs, die al snel geliefd werden bij bekende filmsterren, belangrijke personen en andere bekendheden. Na een tumultueuze periode door familieperikelen maakt Gucci in 1990 een doorstart. Het begint met Tom Ford aan het roer echt indruk te maken in de modewereld. Ook de zonnebrillencollectie profiteert uiteindelijk van deze ontwikkeling. De zonnebrillen van Gucci vallen enorm in de smaak.