Afspraak maken

Chloé zonnebrillen

De Chloé zonnebrillen springen er direct uit. Je herkent dit type bril vaak aan het grote en aanwezige design. Bovendien speelt Chloé heel goed in op de seizoentrends en komt dus regelmatig met nieuwe en verbluffende ontwerpen op de proppen.

Hoe zijn Chloé zonnebrillen ontstaan?

Chloé is een merk dat zijn oorsprong al kent in de jaren ’50 in Parijs. Tijdens deze jaren hebben veel succesvolle merken de eerste stapjes gezet. Chloé was destijds een revolutionair merk. Het had als een van de eersten een luxueuze kijk op kleding. In de loop der jaren ontstonden de zonnebrillen, die vooral bekend werden toen enkele beroemde personen deze gingen dragen. Bekende voorbeelden zijn Cameron Diaz en Emma Stone. Chloé zonnebrillen zijn hierdoor nog gewenster dan ooit.

Wat maakt de Chloé zonnebrillen zo uniek?

Het merk Chloé wou echt op een eigen, unieke manier zijn zonnebrillen produceren. Het stond dus hoog op de prioriteitenlijst dat de ontwerpen geen slappe afkooksels werden van concurrenten. Een Chloé zonnebril moest op straat onmiddellijk te herkennen zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, heeft Chloé ervoor gezorgd dat elk product op een bepaalde manier gebruik maakt van enkele basiseigenschappen. Het gaat dan om de volgende aspecten:

  • Aanwezig zijn: Een Chloé zonnebril moet herkenbaar of aanwezig zijn. Ze moeten opvallen. Ook vanop afstand weet iemand met enige kennis van zonnebrillen vrij direct te herkennen dat het om een Chloé zonnebril gaat. Een belangrijke eigenschap van een succesvol merk.
  • Unieke designs: De aanwezigheid van de zonnebrillen wordt deels bewerkstelligd door de unieke designs van Chloé. Bij het ontwerp van deze zonnebrillen komt er veel creativiteit aan te pas. De ontwerpers zijn zodanig gespecialiseerd in hun vak, dat ze jaar in jaar uit weer met de meest exclusieve designs tevoorschijn komen.
  • Topkwaliteit: Unieke en aanwezige zonnebrillen zijn leuk, maar zonder een hoge kwaliteit kom je nergens. Dit is iets waar de bazen bij Chloé volledig van op de hoogte zijn. Ze besparen dan ook kosten noch moeite op de kwaliteit van de zonnebrillen.

Chloé zonnebril kopen?

Wil je dus een nieuwe zonnebril aanschaffen omdat je oude kapot is of omdat je gewoon een nieuwe, stijlvolle zonnebril wil? Dan zijn de zonnebrillen van Chloé zeker iets voor jou. Met een mix van kwaliteit en creatieve designs heb je zo de zonnebril gevonden waar je nog lange tijd plezier aan gaat beleven.

Voor vragen of informatie over de Chloé zonnebrillen ben je altijd vrij om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om je zo snel en direct mogelijk verder te helpen bij je keuze van zonnebril.

Chloé zonnebrillen | Zonnebril kopen Chloé | Optiekpunt Roeselare
Chloé zonnebrillen | Zonnebril kopen Chloé | Optiekpunt Roeselare

Jan Mahieustraat 28A
8800 Roeselare
051 25 37 25
info@optiekpunt.be
BE 0837.709.618

OPENINGSUREN

Maandag          Op afspraak
Dinsdag            9:30 tot 12:00 - 13:30 tot 18:30
t.e.m. Vrijdag
Zaterdag           9:30 tot 18:00 (doorlopend open)

×