Zonnebril kopen? Reken op je opticien in Roeselare

Optiekpunt instagram post 8

Hoewel de weersomstandigheden in de lente nog wisselvallig zijn, proeven we in deze periode van de eerste zonnestralen. Met ook nog de zomer in het vooruitzicht, is dit voor velen het uitgelezen moment om een zonnebril te kopen. Zo ben je niet langer verblind door het zonlicht, begeef je je veiliger op de weg en… het ziet er nog goed uit ook!

Zonnebril kopen bij de opticien? Kwaliteit verzekerd!

Tegenwoordig kan je op veel plaatsen een zonnebril kopen, zelfs in de supermarkt! Het spreekt voor zich dat de kwaliteit niet overal gelijk zal zijn. Bij Optiekpunt, jouw opticien in Roeselare, ben je wél zeker van een kwalitatieve zonnebril.

Wat is het verschil? In eerste instantie de kwaliteit en bijhorende bescherming. Als het erg zonnig is, kies je wellicht ook niet voor minderwaardige zonnecrème, aangezien je dan zou verbranden? Hetzelfde geldt als het ware voor je ogen. Wij bieden zonnebrillen met een hoge CE-klasse aan, zodat je optimaal beschermd bent tegen de UV-stralen. Daarnaast hebben wij ook uitsluitend kwalitatieve monturen in het assortiment, die het minder snel begeven dan goedkope alternatieven, én kan je bij ons terecht voor ontspiegelde glazen. Aangenaam voor mensen in je omgeving, maar ook minder vermoeiend voor je eigen ogen.

Daarnaast is er natuurlijk de service. Bij je optieker in Roeselare word je bijgestaan met raad en daad om zo de perfecte zonnebril te kopen. Zonnebril op sterkte kopen? Wij meten jouw ogen met de meest precieze meetapparatuur die beschikbaar is. Ook voor een zonnebril die perfect is aangepast aan jouw gezicht kan je steeds bij Optiekpunt terecht.

Uitgebreid aanbod bij je opticien in Roeselare

Op onze website ontdek je een ruim aanbod met zonnebrillen, maar het spreekt voor zich dat je ook steeds terecht kan in onze optiek in Roeselare. Wij hebben verschillende topmerken in de aanbieding, zodat iedereen sowieso zijn favoriete zonnebril kan terugvinden.

Zoek je bijvoorbeeld een zonnebril van Ray-Ban, zonnebril van Chloé of zonnebril van Céline? Of liever een zonnebril van Dior, zonnebril van Chanel, zonnebril van Cartier of zonnebril van Gucci? Al deze topmerken en nog heel wat andere vind je bij Optiekpunt. Ook de populaire zonnebrillen van Izipizi voor kinderen hebben wij in ons aanbod.

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze zonnebrillen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons