Nieuw in het assortiment: sport- en fietsbrillen van Oakley

Oakley sportbrillen 005

Bij Optiekpunt hebben we een nieuwe topper in het assortiment: sport- en fietsbrillen van het gerenommeerde merk Oakley. Het is dan ook geen toeval dat meerdere topsporters voor dit sportmerk kiezen.

Denk daarbij onder meer aan wielrenners zoals Remco Evenepoel en Julian Alaphilippe en meerdere olympische atleten. Absolute wereldtoppers dus! De brillen van Oakley worden dan ook in samenwerking met deze topsporters ontwikkeld, zodat ze steeds voldoen aan alle vereisten tijdens het sporten.

Fiets- of sportbril op sterkte

Uiteraard zijn de fiets- en sportbrillen van Oakley niet alleen toegankelijk voor professionele sporters. Ook amateursporters verdienen het namelijk om deze combinatie van kwaliteit en comfort te ervaren tijdens de inspanning. Ook een fietsbril op sterkte of algemene sportbril op sterkte is geen probleem als je kiest voor dit topmerk. Zo hoef je niet langer je bril te combineren met lenzen tijdens het sporten.

Zo wil jij misschien voor de Jawbreaker Prizm gaan, een fietsbril die compatibel is met iedere fietshelm. Door de stand van de glazen kan je bovendien eenvoudig van glazen veranderen. Wil je een ander kleur of eventueel glazen op sterkte? Je kan dit in een mum van tijd aanpassen. Door de vorm van de glazen blijft je zicht optimaal en dit is natuurlijk enorm belangrijk als je sport. Bij Optiekpunt hebben we echter nog heel wat andere modellen beschikbaar, zo vind je in onze webshop liefst vijf pagina’s met Oakley-sportbrillen. Sportbril op sterkte of fietsbril op sterkte nodig? Dan zit je goed bij Optiekpunt in Roeselare.

Oakley-brillen in wereldberoemde films

Ben je geen grote sportfanaat, maar wel een fan van films? Ook dan zal het knappe design van een Oakley-bril je wellicht bekoren. Deze brillen worden dan ook gedragen door celebs zoals Reese Witherspoon en Bradley Cooper. Zelfs in actiefilms zoals X-Men en Mission Impossible 2 werden deze beroemde brillen gedragen.

Interesse in een fietsbril van Oakley, sportbril op sterkte of wens je meer informatie over dit merk? Kom dan gerust even langs in onze optiek in Roeselare. Wij helpen je graag verder!