Komorebi brillen: uniek Belgisch design bij Optiekpunt

Komorebi brillen

Eenvoud siert de mens, zo denken ze er ook over bij Komorebi. Ondanks de Japans klinkende naam is dit een honderd procent Belgisch merk, met het Oost-Vlaamse Aalst als uitvalsbasis. Komorebi brillen herken je aan de moderne lijnen met een unieke twist. Door het eerder eenvoudige karakter passen deze brillen uitstekend bij elke outfit, terwijl je toch over een uniek Belgisch designstuk beschikt.

Visie achter de Komorebi brillen

De naam Komorebi is niet zomaar gekozen, maar heeft een dieperliggende betekenis. In het Japans betekent dit namelijk “zonlicht dat door de bomen schijnt”. De denkwijze? Het licht door de bomen – bijvoorbeeld in het bos – is subtiel aanwezig en daardoor bijna onopvallend, maar tegelijk ook prachtig. Dat geldt ook voor de ontwerpen van de Komorebi brillen. Ze lijken eenvoudig met subtiele accenten, maar wie beter kijkt, krijgt de unieke kenmerken te zien. De ontwerpers laten zich dan ook graag inspireren door transparantie, licht en reflectie.

Hoewel de designbrillen op het eerste zicht eerder sober ogen, hebben ze toch allemaal een twist. Door te spelen met kleuren of vormen is er sprake van een uniek ontwerp, met een perfecte balans tussen de eyecatchers en de eenvoudige basis. Deze combinatie zorgt voor een tijdloze bril die je vlot kan combineren met zowat alle stukken uit je kledingkast.

Duurzame en kwalitatieve materialen

De ontwerpen krijgen misschien wel een twist, wat betreft de kwaliteit worden er geen compromissen gesloten bij de Komorebi brillen. Het zijn stuk voor stuk stevige brillen, gemaakt met duurzame en kwalitatieve materialen. Vrees dus niet dat jouw aanwinst het binnen de kortste keren zal begeven, want de Komorebi brillen kunnen tegen een stootje.

Interesse in de Belgische designbrillen van Komorebi? Breng dan zeker een bezoekje aan Optiekpunt in Roeselare. Wij tonen je graag de collectie en zoeken samen het perfecte ontwerp voor jou.

Contacteer ons