De mooiste zonnebrillentrends van 2024

Trends zonnebrillen 2024

Dit zijn de niet te missen zonnebrillentrends van 2024

Felle winterzon of heerlijke zomerse zonnestralen; een zonnebril komt elk seizoen van pas. Naast noodzakelijke bescherming voor je ogen, maakt een zonnebril jouw outfit helemaal af. Zeker als je de zonnebril trends van het moment in je achterhoofd houdt. 
Anno 2024 nemen we een beetje afstand van het minimalisme. We zeggen vaarwel aan eenvoud en verwelkomen met open armen het maximalisme terug. 

Natuurlijk kan je bij Optiekpunt terecht om jouw perfecte dames zonnebril te scoren, helemaal in lijn met de nieuwste trends van dit jaar.

Zonnenbrillentrends 2024

Dé zonnebriltrend van het moment: more is more

Hello statement pieces! Deze zomer mag je opvallen. Grote monturen die ons terug doen denken aan de jaren 60 en 70 zijn de absolute must-haves. Denk grote monturen, kleurrijke frames en opvallende ontwerpen. Dit is een zonnebril trend waar wij helemaal wild van worden!

zonnebrillen trend 2024

In 2024 bekijken we het leven door een roze bril

Kleur is back! 
Niet alleen in het montuur, maar ook in de glazen. Van deze zonnebril trend worden wij héél gelukkig, want dat wil zeggen dat we het leven letterlijk door een roze (of groene, rode, blauwe of gele) bril kunnen bekijken. Pluspunten verdienen op de catwalk met deze zonnebril trend? Zorg dat de kleur van jouw bril matcht met de rest van jouw outfit.

Zonnebrillen trend 2024: kleur

Alle vormen en maten

Deze zomer mag er letterlijk een hoek af zijn. Hoewel het rechthoekige model een blijver is, denken we dit seizoen steeds meer out of the box. 
Of je nu kiest voor een rond montuur, een stoer vijfhoekig model of een simpele ovaal, met een toffe vorm kan je de bal gewoon niet misslaan.

zonnebrillen trend 2024: hoek af

Sportief

Is casual meer jouw vibe? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Want jouw sportieve zonnebril wordt in de zomer van 2024 niet enkel gedragen tijdens een actieve hike of leuk fietstochtje, maar ook tijdens het wijnen op een terras.

zonnebrillen trend 2024: sportief

Frameless

Als we kijken naar bovenstaande zonnebril trends voor dames in 2024, valt één ding op. Of ze nu groot, gekleurd of sportief zijn, de glazen staan centraal. En dat is goed nieuws als je de grote statement pieces liever laat voor wat ze zijn. Want we durven het frame ook gewoon achterwege laten.

Frameless zonnebrillen zijn minimalistisch en chique en geven jouw look meteen een interessante uitstraling.

Zonnebrillen trend 2024: frameless

Op zoek naar bescherming tegen de zon die perfect past binnen de zonnebrillentrends van 2024? Kom dan zeker bij Optiekpunt kijken. In ons ruim aanbod vind je gegarandeerd de bril die bij jou past.

Bovendien geniet je nu van 50% korting op je zonneglazen op sterkte.

Maak hier je afspraak.